Satılık Dondurma Makinesi

Satılık Dondurma Makinesi

Müşterilerine çeşitli yiyecekleri sunan işletmelerin büyük bir kısmı artık dondurmaları hazır olarak almak yerine kendisi üretmek istiyorlar. Ancak daha öncesinde bu konu hakkında yapmış oldukları araştırmalar esnasında gördükleri hantal satılık dondurma makinesi modelleri, ikinci el dondurma makinelerini ve bunların hantal ve ikinci el olmasına rağmen fiyatlarının da oldukça yüksek olduklarını görebiliyorlardı. Bundan dolayı da bu işletmeler hem ikinci el hemde hantal makina olması hemde maliyetinin yüksek olması başta olmak üzere farklı nedenlerden dolayı bu makineleri satın almıyorlardı. Lakin daha sonrasında artık işletmelerin bu konudaki isteklerinin ciddi anlamda artış göstermeye başlaması ile beraber farklı modellerdeki dondurma makineleri arasından seçim yapmak çok daha kolay bir hale gelmiş oluyor. Günümüzde dondurma makinesi alırken artık modeller arasında zamandan, enerjiden tararruf eden, dijital kontrollü dondurma makinası satın almak da daha çok tercih ediliyor.

Dondurma Makineleri Nerelerde Kullanılır?

Söz konusu satılık dondurma makinesi olduğu zaman birçok kişinin aklına bu makinelerin yalnızca dondurma dükkanlarında kullanılabileceği düşüncesi gelebiliyor. Gerçekte ise müşterilerine farklı aromalardaki dondurmaları sunmayı isteyen oteller, pastaneler, restoranlar ve kafeler de yine dondurma makinesi modellerini inceleyerek bunlar arasından seçimlerini yapıyorlar. Satılık profesyonel dondurma makineleri ile alakalı yapılacak olan araştırmalarda da görülebileceği üzere bu makineler oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Dondurma makinelerinin istenilen yüksek performans ile çalışabilmesi adına imal edilmesi esnasında her bir detayın üzerinde özenle durulmaktadır. Makinede yer alan özel karıştırma sistemi sayesinde istenilen türde dondurmanın çıkması sağlanmaktadır.

Satılık Dondurma Makinesi Modelleri

Satılık dondurma makinesi modelleri ile alakalı bizim ürünümüz Staff Dondurma Makinelerinde yapılacak incelemeler esnasında da görülebileceği üzere makinenin üst kısmında başta kıvam ayarı olmak üzere açma, kapama, sıcaklık, karıştırıcı ve seviye ayarlarının yapılması için fonksiyonel tuşlar bulunmaktadır. Dijital kontrollüdür. Şeffaf kapağı sayesinde dondurma yapılırken izleme imkanı sunmaktadır. Farklı türde dondurma yapmaya uygundur.  Böylelikle kullanıcılar tam olarak arzu ettikleri tarzdaki dondurmaların üretilmesini tek bir makineyi kullanarak gerçekleştirmiş olacaklardır. Üstelik bu makinelerde yalnızca dondurmanın üretim süreci ile alakalı gerekli çalışmalar yapılmamaktadır. Bununla beraber modeline bağlı olarak üretilen dondurmanın korunması da sağlanmaktadır. Dondurma makinesi modellerinin her birinin tek seferde yapabildikleri üretim miktarı değişkenlik gösterir. Aynı zamanda işletmeler istedikleri miktarlardaki dondurmaları da tek bir makinede üretebilirler. Staff'ın 2 farklı boyutta dondurma makinesi modeli stoklarımızda bulunmaktadır. Birisi İtalyan STAFF Dondurma Makinası BFX 1500 (Ice Cream Machine) ve İtalyan STAFF Dondurma Makinası BFX 600 (Ice Cream Machine) BFX 1500 modeli ile saatte 130kg dondurma üretebilirsiniz. BFX 600 modeli ile de saatte 50kg dondurma üretebilirsiniz. Detaylı bilgi için ürün isimlerinin üzerine tıklayabilirsiniz.

Dondurma Çeşitleri İçin Dondurma Makinesi

Staff Dondurma Makinaları ile çeşitli dondurmalar imal edebilirsiniz. Dondurma makinesi alacak onlan işletmeler de artık satılık dondurma makinesi modelleri ile alakalı araştırmalarına çok daha detaylı bir şekilde yapmaktadırlar. İşletmeler kendi bütçelerine ve dondurma taleplerine, günlük üretim miktarlarına uygun olan modellerin incelemesini yaparak doğru makineleri satın almaktıdırlar. Bu alanda deneyimli isimler ile iletişime geçecek olan işletmeler isterlerse bizden satışını yaptığımız dondurma makinelerine ilişkin referansları alabilirler. Staff dondurma makineleri satışı, otomatik dondurma makinası olarak yalnızca satış esnasında değil satış sonrasında da her türlü teknik desteği vererek dondurma makinelerini en yüksek performans ile kullanmaya devam edmenizi sağlamaktayız.

2016
satılık dondurma makinesi, sahibinden dondurma makinesi,