Dondurma Makinesi Fiyatları

Dondurma Makinesi Fiyatları

Otomatik Dondurma Makinesi Fiyatları

Birbirinden lezzetli dondurmaların üretilmesini sağlayan dondurma makinesi fiyatları tercih edilen cihazın modeline, teknik özelliklerine ve diğer pek çok unsura bağlı olarak değişiklik gösterir. Firmaların kendi dondurmalarını yapmalarına imkân sağlayan dondurma makinesi modelleri içerisinde pek çok işlevi barındırır.

Alt kısmında tekerlekler yer aldığı için herhangi bir yere götürürken kolay taşıma imkânı sağlar. Ayarlanabilen raf ile dondurma alma işlemi kolaylaşırken, dikey silindirik üretim sayesinde dondurma almak kolaylaşır. Bunun yanında, kullanım sırasında dondurma makinesinin üzerinde bulunan dijital göstergeler sayesinde, yapılması istenen ayarlar anlaşılır bir şekilde yer alır. Kapak bölümünün şeffaf bir şekilde bulunması ile cihazın içerisinde bulunan aşamaların izlenebilmesi sağlanır. Buu özellikler dondurma makinesinin fiyatlarını etkileyen bir kaç önemli özelliktir

Dondurma Makinesi Kullanımının Avantajları

Dondurma makinesi bulundurduğu teknik özellikler sayesinde daha az enerji tüketimi gerçekleştirerek ortaya çıkan üründen daha fazla verim alınmasını sağlar. Bu anlamda, özellikleri açısından dondurma makinesi fiyatları farklı aralıklarda yer alır. Üzerinde bulunan dijital göstergeler ile kişinin tercihine uygun olarak dondurma üretilmesini sağlanır. En ideal dondurmayı yakalayınca bu ayarın kaydedilebilmesi de önemli bir özelliktir. Kaliteli dondurma makinesi aynı zamanda işçilikten ve zamandan da kazanmamızı sağlamaktadır. Enerji, işçilik ve zamandan kazandıran dondurma makineleri tercih edilmelidir.

Karmaşık bir düzen içerisinde bulunmadığı için, kullanıcılar rahat bir şekilde dondurma yapmaya başlayabilirler. İşletmelere göre günlük dondurma ihtiyacı değişiklik gösterdiği için üretim kapasitesinde değişiklikler yapılabilir. Ayrıca, cihaz içerisinde kullanım kolaylığı sağlayan sıyırıcıların bulunmadı da kullanımı avantajlı bir konuma getirir. Dondurma makinesinin boyutları da makul olursa dar çalışma yerlerinde de kurulumu rahat bir biçimde gerçekleştirilir.

Dondurma Makinesi Fiyatlarını Etkileyen Unsurlar

İşlem süresi tamamlandığında cihaz kendisini koruma moduna alması böylelikle, özellikle sıcak hava koşullarının bulunduğu ortamda dondurmalarda bozulma gibi olumsuz durumların yaşanması engellenmesi önemli bir özelliktir. Yeterli sayıda ve uygun kıvamda dondurma üretimi gerçekleştirirebilmesi, dikey silindire sahip olması, bir anlık dndurma yapma hacmi, bir saatte dondurma yapma hacmi, dijital gösterge kontrolü gibi etmenler dondurma makinesinde fiyatları etkileyen önemli özelliklerdir. Bu durumlara göre dondurma makinesi fiyatları özellikleri açısından değişiklik gösterir.

Günümüzde birbirinden farklı dondurma makinesi vardır ve bu makineler teknik açıdan ve ölçüler bakımından değişiklik gösterir. Kaliteli bir ürünün ortaya çıkması için dondurma makinesi özelliklerinin dikkatli bir şekilde araştırılması gerekir. 

Satışını yaptığımız staff dondurma makineleri profesyonel dondurma makinesidir. Dijital kontorl, üretim anında anlık kontrol, 10-12 dk'da dondurma yapabilmesi, çeşitli dondurma çeşitlerini yaparak hafızasına alması, dikey silindirik üretim ve paslanmaz çelik yapısıyla hem üretimden sonra dondurmayı almak kolaydır hemde gıda sağlığı açısından faydalıdır. Dondurma makinelerimiz için dondurma makineleri sayfamızı ziyaret edebilir. Saatte 50 litre dondurma yapabilen makinemiz staff bfx 600 dondurma makinesi, saatte 130 litre dondurma yapabilen modelimiz staff bfx 1500 dondurma makinesi ni inceleyebilir. Demo istekleriniz için bizimle iletişime geçebilirisiniz.

1969
dondurma makinesi fiyatları, dondurma makinesi kullanımı, dondurma makinesi,